جک دنباله بند تراکتور 399 (راست)
این جک که با مرغوب ترین آلیاژها و آببندها در شرکت آریافن نائین تولید شده است در تراکتور 399 ساخت تراکتورسازی تبریز (ITMCO) مورد استفاده قرار می گیرد. این سیلندر هیدرولیک که نام دیگر آن رم هیدرولیک راست می باشد، نوعی جک یک طرفه به منظور جلوگیری از وارد شدن ضربه به ادوات کشاورزی متصل به تراکتور در مدل مسی فرگوسن 399 در سمت راست انتهای تراکتور متصل می شود.
جک دنباله بند تراکتور 399 (چپ)
این جک که با مرغوب ترین آلیاژها و آببندها در شرکت آریافن نائین تولید شده است در تراکتور 399 ساخت تراکتورسازی تبریز (ITMCO) مورد استفاده قرار می گیرد.
این سیلندر هیدرولیک که نام دیگر آن رم هیدرولیک چپ می باشد، نوعی جک یک طرفه به منظور جلوگیری از وارد شدن ضربه به ادوات کشاورزی متصل به تراکتور در مدل مسی فرگوسن 399 در سمت چپ انتهای تراکتور متصل می شود.
جک فرمان تراکتور 399 تک دیفرانسیل
این جک که با مرغوب ترین آلیاژها و آببندها در شرکت آریافن نائین تولید شده است در تراکتور 399 تک دیفرانسیل ساخت تراکتورسازی تبریز (ITMCO) مورد استفاده قرار می گیرد. جک دو طرفه فرمان تراکتور مسی فرگوسن 399 تک دیفرانسیل در فشار کاری 120 تا 140 بار نیروی محرکه فرمان پذیری تراکتور را اعمال می کند. سیلندر هیدرولیک در فشار کاری ذکر شده در حدود 2250 کیلوگرم نیرو به وجود می آورد.
جک فرمان تراکتور 399 دو دیفرانسیل
جک فرمان تراکتور 399 مدل “دو دیفرانسیل” یک جک دوطرفه می باشد که در تراکتور مسی فرگوسن 6 سیلندر مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت آریافن برتر نائین پس از انجام آزمایش های مختلف جهت بهینه سازی این محصول، تولید این جک را با موفقیت آغاز نموده است.
هم اکنون، این محصول در حال تولید و عرضه به شرکت های تراکتورسازی و همچنین بازار قطعات یدکی می باشد.
برای خرید یا اطلاع از قیمت ها :
جک هیدرولیک
جک هیدرولیک دستگاهی استوانه شکل می باشد که دارای مکانیزمی است بدین صورت که داخل این استوانه روغنی وجود دارد که نیرویی با فشار بر این روغن وارد میگردد. نیرویی که وارد میشود سبب می شود که روغن تراکم ناپذیز به یک استوانه دیگر که بزرگ تر از استوانه قبلی است منتقل گردد. در مرحله بعد همان روغن با فشار خود به پیستون استوانه موجب حرکت دادن جسم بر روی استوانه میشود. این نوع مکانیزم را می توانید در عملکرد کارایی ماشین آلاتی نظیر جرثقیل مشاهده نمایید. این نوع مکانیزم شاید ساده بنظر برسد اما با همین سادگی کارهای بسیار سخت و زیادی را با بالاترین بازدهی انجام می دهد.
روغنی که غیر قابل تراکم می باشد و نیرویی را به روغن موجود وارد می نماید این اصل الگوریتمی است که جک هیدرولیک از آن بهره می برد. نکته مهم این است که آن فشاری که بر پیستون کوچک اعمال می شود دقیقا وارد پیستون بزرگ میشود و سبب بالا رفتنش می گردد.
طرز کار جک هیدرولیک
برای درک کارکرد جکهای هیدرولیکی باید کمی با علم فیزیک آشنا باشید. براساس قانون پاسکال، فشار در سرتاسر یک سیال یکسان بوده و به صورت عمود بر آن وارد میشود. زمانی که سیالات در محیطی بسته قرار گرفته و به آنها فشاری وارد میشود، این فشار در تمامی سطح وجود خواهد داشت.
در علم فیزیک، فشار برابر است با نیرو تقسیم بر واحد سطح. میزان فشار در تمام قسمتهای روغن ( به عنوان سیال) برابر است و تنها سطوح متفاوت هستند. یعنی شما فشاری ثابت بر سطوح مختلف وارد میکنید. به این ترتیب این فرصت وجود دارد تا میزان نیرو بر اساس توان فرد، کم و زیاد شود.
سطح مقطع زیادی در بخشی از جک هیدرولیک که جرم جسمی که روی آن هست وجود دارد که به نیروی بیشتری نیاز دارد.سطح مقطع پایینی هم بخشی از جک هیدرولیک که روغن را حرکت می دهد از طریق زدن تلمبه وجود دارد که نیروی کمتری نیاز دارد.
یعنی با توجه به زور و نیروی ما، یک نیروی کم را به یک سطح مقطع کمتر نیروی کمتری و به سطح مقطع بیشتر نیروی بیشتری لازم داریم که وارد کنیم.
در جک هیدرولیک دسته جک به عنوان اهرمی از نوع ثانویه است که خاصیتی مکانیکی منحصر بخودش را دارد این دسته خاصیت افزایش نیروی محرک را بر عهده دارد.نیرویی مفید از این دسته وارد جک هیدرولیک می شود که جک هم این نیرو را زیادتر می کند.خود این عمل سبب برابری خاصیت مکانیکی تمام دستگاه با خاصیت مکانیکی این 2 بخش می گردد.
سالیان سال است که جهت راحتی در بلند کردن و حرکت دادن ماشین آلات کشاورزی از توان و قدرت هیدرولیک استفاده می شود. بهره بردن از این توان جهت کنترل کردن و نحوه استقرار در نشستن بر روی تراکتور در ماشین آلات بروز استفاده شده است.در همه ی خودرو ها جهت کمک گرفتن برای حرکت دادن خودرو از روی چاله و یا جا به جایی تایر ها از انواع جک ها بهره می برندکه دارای انواع مختلفی هستند؛ همه نمونههای جک های هیدرولیکی، کاربرد گستردهتری دارند که امروزه از آنها در خودروهای سواری به کرات استفاده میشود و همچنین هنوز هم یک بخش ضروری در خودروهای سنگین به حساب می آید.
بخصوص جک های هیدرولیکی در ماشین آلات معدنی و راهسازی ، بالابر ، کمپرسیها، جرثقیلها ، لیفتراک و… نیز کاربرد خیلی زیاد و غیرقابل انکار دارند.
از دلایل مهم اهمیت استفاده از این جک هیدرولیک، شکل و ساختار تقریبا ساده بهمراه قدرت بسیار بالایی است که بوجود می آورند.
جک های هیدرولیک در صنایع اهمیت و کاربرد های بسیار زیادی دارند که به اختصار بیان می شود:
بالا بردن و حرکت دادن ماشینآلات سنگین ، چرثقیل ها ، کاربرد در پالایشگاهها ، حفاریهای زیر زمینی ، معماری و برج سازی ، تمامی وسایط نقلیه و …
تنوع زیاد و همچنین گستردگی بالا در کاربری این جک ها وجود دارد که موجب شده تا جکهای هیدرولیک در بین هزاران مدل و نوعهای مختلف و با طول و قطرها و همچنین طراحیهای متفاوت تولید شوند.
در جک یک طرفه، قطر پیستون از اندازه دسته پیستون بیشتر است. برای آنها دو مسیر ورودی و خروجی در نظر گرفته شده است. یک مجرا در ابتدای سیلندر قرار گرفته و مجرای دیگر در انتهای آن قرار دارد. مجرایی که در انتهای پیستون قرار دارد، محل ورود و خروج هوا بوده و مجرایی که در ابتدای پیستون قرار دارد، محل ورود و خروج روغن است.
از نظر عملکرد و کارایی باید گفت، این جک مانند جکهای هیدرولیکی یکراهه هستند. یعنی صرفا برای بلند کردن اجسام سنگین کاربرد داشته و نیروی برای پایین آوردن جسم مورد نظر ایجاد نمیکنند. در جک روغنی دو طرفه، قطر پیستون بیشتر از قطر دسته پیستون است. در این نوع جک، دو مجرای ورود و خروج برای روغن در نظر گرفته شده است. از یک دهانه روغن وارد شده و از دهانه دیگر خارج خواهد شد. در این نوع از جکها برای بلند کردن و پایین آوردن اجسام نیرو وارد خواهد شد.
جک های Bottle
جک های Bottle ( سیلندر هیدرولیک ) به جک های دستی نیز معروف هستند. که یکی از راه های آسان و راحت برای بلند کردن وسایل نقلیه برای سرویس یا بازرسی در کنار جاده ها یا در تعمیر گاه ها جک های Bottle یا دستی است.
جک های دستی در اندازه های مختلف با کاربرد های مختلف ساخته می شوند. آنها به طور گسترده ای در اندازه و قابلیت های بالابری از چهل و پنج کیلوگرم تا چندین تن می باشد.
جک های Bottle از یک شافت عمودی استفاده می کنند که از پد بلبرینگ در آن استفاده می کند که میتواند با آن مستقیما وزن را از زمین بلند کند.
یکی از متداول ترین جک هیدرولیک ها جک های بطری یاBottle هستند. شکل این جک ها به صورت یک بطری شیر است به خاطر همین شباهت است که به نام جک های بطری یا Bottle Jacks معروف شده اند.
با این جک ها در قسمت معرفی انواع جک هیدرولیک ها آشنا شدید اما در اینجا میخواهم شما را با کاربرد های آنها بیشتر آشنا کنم. این جک ها در اوایل دهه 1900 میلادی هنگامی که صنعت خودرو شروع به کار کرد، محبوبیت زیادی در بین خریداران پیدا کرد.
جک های چرخ دستی (Trolley/Floor Jacks)
جک های چرخ دستی به جک های کف نیز معروف هستند. جک های کف بر خلاف جک های Bottle یا دستی که به صورت عمودی عمل می کنند و شافت آنها به صورت عمودی است در جک های Trolley شافت به صورت افقی بر روی میل لنگ که به یک بالابر متصل شده است، قرار گرفته است و با فشاری که وارد میشود جسم را به صورت عمودی از زمین بلند می کند. این جک های دامنه کاربرد بیشتری نسبت به جک های دستی دارند و در اندازه های اصلی کوچک و بزرگ ساخته می شوند.
Toe lift Hydraulic Jacks
Toe lift Hydraulic Jacks نوع خاصی از انواع سیلندر هیدرولیک است که برای بلند کردن ماشین آلاتی که سطح آنها با زمین کم است، کاربرد دارند.
در جایی که جک های کف و جک های دستی به دلیل سطح کم ماشین با سطح زمین نتوانند استفاده شوند از جک های Toe lift Hydraulic Jacks استفاده می شود.
جک های Scissor Jacks
جک های Scissor Jacks یک از انواع جک هیدرولیک ( سیلندر هیدرولیک ) هستند که این جک ها به صورت جمع و جور ساخته می شوند. جک های Scissor Jacks از پیچ مکانیکی استفاده می کنند. چرخش جک های Scissor منجر به بالا بردن و پایین آوردن بازوهای این جک ها می شوند. که بسته به موقعیت و مکانیزم این جک ها ، بازو ها کشیده یا جمع می شوند.
جک های پیچ (screw jacks)
یکی دیگر از انواع جک هیدرولیک ها جک های پیچ هستند. که از مکانیزم پیچ عمودی برای بالا بردن یا پایین آوردن جک استفاده می کنند. برخی از مدل های این جک ها قابلیت تنظیم آچار دارند، در حالی که برخی دیگر از یک سطح درج شده از طریق سوراخی در جک استفاده می کنند تا امکان استفاده از مکانیکی اضافی در هنگام چرخش پیچ را داشته باشد.
جک های چرخ دار (Ratchet Jacks)
جکهای چرخ دار برای بالابردن یا پایین آوردن بار از مکانیزم حلزون و حلق آویز استفاده می کنند. زمانی جک های چرخ دار نوع واقعی جک هایی بودند که تولید کنندگان خودرو با وسایل نقلیه خود این جک ها را به خریداران می دادند تا خریداران در هنگام عوض کردن چرخ ماشین خود از آنها استفاده کنند. این جک ها به همراه آچار چرخ به عنوان دسته جک به خریداران داده می شد. با توسعه ساخت و ساز های unibody و از بین بردن ضریه گیر های فلزی در وسایل نقلیه، جک های چرخ دار نسبت به جک های scissor کمتر مورد استفاده قرار گرفتند زیرا مشخصات کمتر نسبت به جک های scissor داشتند. و آنها ممکن بود در زیر بدنه ماشین واژگون شوند. هیدرولیک نادری تولید کننده و تعمیر کننده انواع پمپ هیدرولیک و جک هیدرولیک ، شیر برقی هیدرولیک ، هیدروموتور و … می باشد که آماده ارائه خدمات طراحی و ساخت انواع سیلندر هیدرولیک برای تمامی شرکت ها و ارگان ها با بهترین قیمت و کیفیت میباشد.
پرکاربردترین مدل جک هیدرولیکی چیست؟
از جک تلسکوپی به عنوان یکی از پرکاربردترین انواع جک هیدرولیک یاد میشود. ممکن است آنها را با نام سیلندرهای چند مرحلهایی نیز بشناسید. در طراحی آنها چندین میله پیستون لولهایی در نظر گرفته شده که به اسلیو معروف هستند.
تعداد اسلیوها به چهار تا پنج عدد میرسد که دارای اندازه و قطرهای متفاوت هستند. قطر آنها بهگونهایی است که درون یکدیگر جای میگیرند. آنها به صورت یک طرفه و دو طرفه طراحی و به بازار عرضه میشوند. آنها نسبت به سایر انواع جکهای دیگر از قیمت بیشتری برخوردار هستند. این جکها در ساخت آسانسورها و ماشینهای تخلیه بار کاربرد دارند.
تفاوت جک هیدرولیک با جک پنوماتیک چیست؟
جک هیدرولیک و پنوماتیک از نظر ساختار و عملکرد با یکدیگر تفاوت دارند. در انواع جکهای پنوماتیک، هوا به عنوان عامل عملکردی مورد توجه قرار میگیرد. در آنها از کمپرسورهایی استفاده میشود که توانایی مکش هوا را داشته، آن را فشرده و متراکم کرده و وارد سیستم میکنند.
در این سیستم هوا از مجرایی دیگر خارج شده و به محیط باز خواهد گشت. به همین دلیل گفته میشود جکهای پنوماتیکی دارای سیستم باز هستند. از این جکها معمولا برای ایجاد فشاری پایینتر استفاده میشود. از دیگر ویژگیهای این نوع جکها میتوان به حساسیت کم آنها در برای تغییرات دمایی اشاره کرد.
این در حالی است که در جکهای هیدرولیکی از سیالی مانند روغن استفاده شده و همانطور که ذکر شد روغن در یک مدار بسته در جریان خواهد بود. از این جکها برای ایجاد فشار بالاتر بهره برده میشود.
قیمت جک هیدرولیک
جک هیدرولیک با توجه به کاربردی که دارند، به صورتهای مختلف طراحی میشوند، بر همین اساس نیز قیمت آنها با یکدیگر متفاوت خواهد بود. به طور کلی میتوان گفت آن دسته از جکهایی که برای بلند کردن اجسام سبکتر به کار میروند، قیمت کمتری نسبت به نوع قویتر آن دارند.
نوع طراحی، کیفیت قطعات، کاربری ساده و نوسانات بازار از جمله فاکتورهایی هستند که بر روی قیمت جک هیدرولیک تاثیرگذار خواهند بود.
تقسیم بندی انواع سیلندر بر اساس عملکرد
سیلندر ها را با توجه به عملکرد آنها می توان به دو دسته تقسیم بندی نمود:
سیلندر یک طرفه
سیلندر دو طرفه
سیلندر یک طرفه تنها می توانند در یک جهت اعمال نیرو کنند. پیستون نیز تنها می تواند توسط فنر، نیروی وزن خود پیستون یا با اعمال نیروی خارجی باز گردد. سیلندر یک طرفه اساسا یک سطح موثر دارند.
جک هیدرولیک پلانجری
در این سیلندر تنها نیروهای فشاری قابل انتقال هستند.
بسته به کاربرد سیلندر های پلانجری ، ) جک هیدرولیکی ( می توان آنها را با یا بدون یک محدود کننده داخلی ضربه طراحی نمود. برای مدل های بدون ضربه گیر داخلی، نیروی فشاری با کمک حداکثر مساحت موثر پیستون و حداکثر فشار عملیاتی محاسبه می شود.
لازم به توضیح است که در مدل های با ضربه گیر داخلی، تنها مساحت میله پیستون در محاسبه نیروی فشاری موثر است.
سیلندرهای پلانجری هر جا از که یک نیروی خارجی با جهت مشخص برای بازگرداندن پیستون به موقعیت شروع استفاده می شود، بکار گرفته می شوند. نمونه هایی از این کاربرد ها عبارتند از فشار های ضربه ای رو به بالا، میز های برش ضربه ای و دستگاه های بلند کردن.
با اعمال فشار بر سطوح موثر از محل نقطه “A” پیستون منبسط می شود. انقباض پیستون تنها از طریق وزن پیستون یا با اعمال نیروی خارجی میسر است.
جک هیدرولیک با بازگشت فنری
سیلندر هایی با بازگشت فنری در کاربردهایی مورد استفاده قرار می گیرند که در آن نیروی بازگردانده خارجی وجود ندارد. فنر های بازگشتی می توانند درون سیلندر قرار گیرند یا بر روی یک سیلندر به عنوان یک جزء جداگانه نصب شوند.
از آنجاییکه این فنرها تنها می توانند ضربه های محدود وارد نمایند و نیروهای محدودی اعمال کنند، از آنها عمدتا در “سیلندرهای کوچک” استفاده می شود. این سیلندر عموما بعنوان سیلندر فشاری در امور تاسیسات یا ابزار مونتاژ و تعمیرات مورد استفاده قرار می گیرد.
جک هیدرولیک دو طرفه
سیلندر های دو طرفه دارای دو میدان موثر متقابل با اندازه های مشابه یا متفاوت هستند.
ساختمان آنها شامل دو مجرای ورودی لوله ای مجزا است. پیستون از طریق تغذیه مایع از دو محل ورودی “A” یا “B” نیروهای کشش و فشار را در هر دو جهت منتقل می نماید.
این نوع سیلندر تقریبا در تمام انواع کاربرد ها قابل مشاهده است.
سیلندر های دو طرفه به دو دسته طبقه بندی می شوند: سیلندرهای تک میله ای و دو میله ای.
جک هیدرولیک تک میله
در اکثر موارد، جک هیدرولیکی تنها با یک میله پیستون استفاده می شوند. سیلندرهای تک میله دارای یک پیستون هستند که به یک میله پیستون متصل و محکم می شوند که قطر آن کوچکتر از قطر پیستون است.
در این سیلندر ها، اندازه سطح موثر متفاوت است. نسبت مساحت پیستون به ناحیه حلقوی با ضریب (φ) نشان داده می شود. حداکثر مقدار نیروی انتقالی به سطح پیستون در حالت انبساطی و به سطح حلقوی در حالت انقباضی و همچنین حداکثر فشار عملیاتی وابسته است.
بدین معنی که در یک فشار عملیاتی معین، نیروی انبساطی φ برابر بزرگتر از نیروی انقباضی است.
محفظه های در حال پر شدن به دلیل چرخه دارای طول یکسان هستند، اما به دلیل تفاوت در سطح پیستون و بخش حلقوی، حجم آنها متفاوت است. از این رو سرعت چرخه به طور معکوس متناسب با مساحت سطوح است.
بدین معنی که:
مساحت بزرگ تر ~ حرکت آهسته
مساحت کوچک تر ~ حرکت سریع
سیلندر دو میله ای
جک هیدرولیک دو میله دارای یک پیستون است که به دو سیلندر پیستونی متصل و محکم می شود (اغلب یک میله پیوسته که از داخل پیستون رد شده) و دارای قطری کوچکتر از پیستون است.
حداکثر نیروی منتقل شده به مساحت سطوح حلقوی که در هر دو جهت حرکت به یک اندازه بوده و همچنین به حداکثر فشار عملیاتی وابسته است.
این بدان معنی است که در یک فشار عملیاتی ثابت، نیروها در هر دو جهت حرکت به یک اندازه هستند. از آنجا که مساحت سطوح و طول مسیر های رفت و برگشت در چرخه یکسان است،
حجم محفظه های پر شونده باید به یک اندازه باشد. از این رو، سرعت های رفت و برگشت نیز باید یکسان باشند. برای برخی کاربرد های خاص، سیلندر دو میله ای را می توان با قطر پیستون های متفاوت نیز تولید نمود.
انواع خاص جک هیدرولیک یک طرفه و دو طرفه
در برخی کاربرد ها سیلندر های یک طرفه و دو طرفه استاندارد تنها با استفاده از تمهیدات ویژه و با تلاش زیاد قابل استفاده می باشند.
شایعترین موارد این کاربرد ها زمانی است که طول رفت و برگشت چرخه طولانی با فضای نصب بسیار کم مد نظر باشد یا زمانیکه نیاز به نیروی بسیار بالا برای قطر پیستون بسیار کوچک مورد نیاز است.
الزاماتی از این دست منجر طراحی مدل های خاصی شده اند که تولید آنها دشوار و مستلزم تلاش بیشتری می باشد.
جک هیدرولیک تراورس سریع
از سیلندرهای تراورس سریع به طور عمده کاربرد های فشاری استفاده می شود. در این سیلندر، تا زمانی که به نیروی کار کامل نیاز نباشد تنها بخشی سطح موثر پیستون یا اصطلاحا پیستون تراورس سریع تحت فشار قرار می گیرد.
سطح مؤثر کامل پیستون بعدا از طریق یک سیستم کنترل با استفاده از سوپاپ های کنترل فشار یا سوئیچ های محدود به پمپ هیدرولیکی متصل می شود.
جک هیدرولیک (جک هیدرولیک) تلسکوپی
سیلندرهای تلسکوپی از سیلندرهای “معمول” متفاوتند، بدین صورت که در مقایسه با سیلندر های “معمول” و چرخه های فعالیت مشابه، آنها نیاز به فضای بسیار کمی برای نصب در حالت برگشت دارند.فضای کاهش یافته مورد نیاز برای نصب، به این علت است که میله های پیستونی در مجموع به اندازه کل طول چرخه فعالیت تقسیم بر تعداد مراحل با احتساب مرحله صفر (ضخامت در پایین، طول راهنما ها، عرض درز گیر ها و بست ها)، قابل لغزش در یکدیگر هستند.
این بدان معنی است که فضای مورد نیاز برای نصب فقط کمی بزرگتر از یک مرحله است. طول سیلندر تلسکوپی در حالت انقباض معمولا بین نیم و یک چهارم طول چرخه حرکت سیلندر است.
این سیلندرها (جک هیدرولیک) بسته به فضای مورد نیاز برای نصب دارای دو، سه، چهار یا پنج پله هستند. سیلندرهای تلسکوپی در آسانسورهای هیدرولیکی، نقاله های مورب، وسایل نقلیه تجاری، بالابرها، آنتن ها و غیره استفاده می شود.
طراحی اولیه
طراحی جک های هیدرولیکی تا حد زیادی به کاربرد های مختلف آنها بستگی دارد. سیلندرها برای کاربردهای خاص طراحی شده اند. برای هر یک از مثال های زیر طراحی سیلندر متفاوت وجود دارد: ابزار ماشین کاری، ماشین آلات متحرک، مهندسی عمران، فعالیت ها در حوزه فولاد و آهن و …
رایج ترین اصول طراحی با استفاده از یک سیلندر یک یا دو طرفه تک میله ای، که در بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، مورد بحث قرار خواهد گرفت.
اساسا دو نوع طراحی وجود دارد :
سیلندر های از نوع اتصال میله ای
سیلندر های از نوع فرز کاری شده (پیچ شده یا جوشکاری شده)
جک هیدرولیک اتصال میله ای
در سیلندرهای اتصالی بالای سیلندر، لوله سیلندر و پایین سیلندر، با هم از طریق یک میله متصل می شوند. ویژگی اصلی یک سیلندر اتصالی طراحی ویژه و جمع و جور آن است.
از آنجا که این سیلندر ها جمع و جور و کم حجم هستند، عموما از آنها در صنایع ماشین آلات و در دستگاه های تولید مانند تسمه نقاله و مراکز ماشینکاری و صنایع خودرو سازی استفاده می شود.
سیلندر های اتصال میله ای، سری CD160 موجود در طیف وسیعی از قطر ها و پایه های نصب
بخش های منفرد و نام آنها
سیلندر های (جک هیدرولیک) فرز کاری شده
در سیلندر های فرز کاری شده، بالا، پایه و محفظه سیلندر به هم از طریق رزوه نمودن و حلقه های نگهدارنده متصل می شوند.
با توجه به طراحی قوی آنها، جک های هیدرولیکی با ساختار پیچ شونده و یا جوشکاری شده برای استفاده در کاربردهای با شرایط عملیاتی شدید بسیار مناسب هستند.
کاربردهای اصلی این سیلندر ها به طور کلی در حوزه های مهندسی مکانیک، غلطک های نورد، آهن کاری، پرس، جرثقیل، ماشین آلات متحرک، مهندسی عمران، کشتی سازی و صنایع دریایی می باشد.